Verffeest MauritshuisTerug naar het overzicht

Hou je heel erg van schilderen of tekenen? Vier je feestje dan in de Kunstwerkplaats van het Mauritshuis!
Tijdens Verf die maak je zelf gaan kinderen aan de slag met zelfgemaakte verf. Dit feestje is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

In de 17de eeuw kwam verf niet uit een tube. Die moesten de schilders zelf maken. Dat ga je met dit feestje ook doen. Eerst bekijken jullie samen met een museumdocent de mooiste, grappigste en spannendste schilderijen in het museum. Daarna gaan jullie aan de slag in de Kunstwerkplaats en maken je eigen schilderij met verf die je zelf hebt gemaakt.


Je kunt een kinderfeestje reserveren door een e-mail te sturen naar mail@mauritshuis.nl

Tip: Het is mogelijk het kinderfeestje te beginnen of eindigen met een bijzondere taart en limonade in de Brasserie van het Mauritshuis.

Mauritshuis

Plein 29
2511 CS Den Haag
Openingstijden Duur; 1,5 uur
Tijdstip: Op aanvraag
Prijs €160,- voor maximaal 12 kinderen en 2 volwassenen, inclusief begeleiding door een museumdocent en limonade met iets lekkers tijdens de workshop. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek