Een MeermannofeestjeTerug naar het overzicht

Jazeker, ook in een museum vier je je verjaardag! Kies uit een van de spannende feestjes (7-12 jaar)
In het museum weten ze wel hoe ze een feestje moeten geven. Vier daarom jouw verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij Museum Meermanno! Wat moet je doen? Kies een van de onderstaande feestjes en reserveer direct.

Papierfeestje
In een boekenmuseum hoort natuurlijk ook papier! Ga zelf papier scheppen en mooi versieren met bijvoorbeeld bloemetjes of snippertjes. Ook doe je een speurtocht in het museum waarbij je nog veel meer leert over de geschiedenis van papier.

Pop-up feestje
Pas op! Uit pop-up boeken springt iets op je af. Die boeken lijken altijd verschrikkelijk ingewikkeld, maar dat valt best mee! Leer hoe pop-up boekjes gemaakt worden en ga je er natuurlijk zelf ook mee aan de slag.

Scriptoriumfeestje
Op de spannende zolder van Meermanno is een echt middeleeuws scriptorium nagemaakt. Hier kan je gekleed in een monnikspij ervaren hoe monniken vroeger in hun schrijfwerkplaats een boek maakten. 

Drukkerijfeestje
Museum Meermanno heeft ook een eigen drukkerij met veel verschillende drukpersen. Zet je eigen tekst met losse loden letters en daarna natuurlijk drukken! 

Marmerfeestje
Marmeren is een eeuwenoude techniek waarbij verf op een ondergrond van verdikt water wordt gedruppeld. Het resultaat is altijd mooi! Leer de techniek en marmer een houten letter.

Alle feestjes duren twee uur. Tussendoor krijgen jullie limonade en wat lekkers. Elk feestje kost € 10,00 per kind. Bij minder dan 8 kinderen is de prijs € 75,- voor de groep. Entree kinderen en begeleiders zit bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie en voor direct reserveren kijk dan op de website via de roze button onderaan de pagina. Nog een vraag? Mail naar reserveringen@meermanno.nl.

Wil jij weten welke andere kinderfeestjes in de musea van Den Haag mogelijk? Kijk dan in ons overzicht.

Museum Meermanno

Prinsessegracht 30
2514 AP Den Haag
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.
Op nationale feestdagen gesloten
Prijs €10 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in