icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Onderwaterfeestje Sea Life!Terug naar het overzicht

Beleef een spannend piratenfeest of leuk zeeprinsessenfeest in SEALIFE Scheveningen!
Zeeprinsessen en piraten opgelet! Bij het kinderfeestje in SEA LIFE Scheveningen worden jij en je vriendjes en vriendinnetjes omgetoverd tot piraat of zeeprinses en gaan jullie samen op zoek naar de schat... leuk! 

Tussen de opdrachten door bekijk je uiteraard ook de vissen en leuke (voer)presentaties. Het partijtje is inclusief eten (frietjes met snack, poffertjes of pannenkoek en een glaasje ranja) bij het naastgelegen restaurant De Beren. Ook kun je het feestje in combinatie met McDonalds’ i.p.v. de Beren (geef dat even aan als je het feestje boekt). 

Het feestje is superleuk voor jongens en meiden tussen 5 en 10 jaar. Het duurt ongeveer 2 uur. Na het feestje mag je natuurlijk weer terug in SEA LIFE. Altijd leuk! En wat ook heel gaaf is: de jarige krijgt een jaarpas cadeau!

Tip: Je kunt nu ook een leuke groepsfoto laten maken van het kinderfeestje. Een leuk aandenken!

Het reserveringen van dit feestje doe je door tijdens kantooruren te bellen met: 070-3542100. Voor meer informatie ga je naar de site via de roze button.

Veel feestplezier!

Sea Life

Strandweg 13
2586 JK Scheveningen
Openingstijden Dagelijks van 10 tot 18 uur.
In juli en augustus van 10 - 20 uur.
Op feestdagen gewijzigde openingstijden.
Prijs €17,95 pp met minimaal 5 kinderen en 2 begeleiders gratis. Inclusief eten en cadeautje voor de kids. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op zoek naar een kinderfeestje?

Op zoek naar een kinderfeestje?

Had of heb jij ook een jarige thuis in 'corona-tijd'? En wil je toch ook graag een kinderfeestje vieren; thuis of op locatie? Check dan snel onze categorie kinderfeestjes en kies de leukste uit. Fijne verjaardag!

Kinderfeestjes in en om Den Haag