KanoclinicTerug naar het overzicht

Kanoën is niet zo makkelijk als het lijkt. Na dit kinderfeestje ken jij een aantal basistechnieken! 10+
En die leren jullie op een ludieke en stoere manier. Wat dacht je van krokodillenbekken, een tocht langs bramen of spinnenwebben in de honderdmeterlangetunnelgang?

Een programma  waar je gegarandeerd een paar stevige spierballen aan over houdt! Jullie houden het natuurlijk niet droog. Daarom  krijgen jullie behalve een zwemvest ook een peddel jack aan.

Een leuk en leerzaam programma van ± 2 uur voor kanjers van 10 jaar en ouder. Voor groepjes van 10 of 11 kinderen en één volwassen begeleider.

Klik voor meer informatie door naar de website via de roze button. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: buiten bezig zijn maakt hongerig. Je kunt bij de snackbar wat lekkers halen of kiezen om een hapje te eten bij Waterfront! Dit was voorheen Paviljoen Vlietland.

Tip: een keer een bootje huren? Dat kan ook bij Watersport Centrum Vlietland!


Watersportcentrum Vlietland

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Prijs € 13,95 per deelnemer, minimaal 10 deelnemers. Begeleider gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek