Avontura Zoetermeer feestjeTerug naar het overzicht

Vier je feestje bij Avontura Zoetermeer. Lekker springen, klimmen, klauteren met je vriendjes!
Ben jij dol op springen, klimmen, klauteren en lekker gek doen? Dan is Avontura Zoetermeer een toffe plek voor jouw partijtje!

Neem je vriendjes en vriendinnetjes lekker mee naar dit speelparadijs en leef je uit op de springkussens, in de ballenbakken en op de glijbanen.

Ook leuk: je kunt je feestje uitbreiden met een potje lasergamen of zelfs met een Escape Room! Of vier je feestje bij naastgelegen pannenkoekrestaurant De Vliegende Pan, en combineer spelen met eten.

Reserveren gaat heel makkelijk online. Je kiest een van de pakketten en eventuele extra's. En de jarige krijgt een cadeautje! 

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor jouw partijtje bij Avontura Zoetermeer? Of wil je reserveren? Klik dan op de roze button! 

Let op: Reserveren verplicht!

Tip: nog meer leuke tips voor je partijtje vind je in onze categorie Kinderfeestjes.

Avontura Zoetermeer

Voorweg 107
2716 NH Zoetermeer
Openingstijden Dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Prijs Een feestje bij Avontura Zoetermeer boek je vanaf €10,- p.p.

Single shoot lasergame €2,50 (extra shoots zijn €4,-) p.p.
Escape Room €45,- (30 minuten en 10 minuten uitleg) per room (max 6 kinderen)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie: wat kan wel?

Herfstvakantie: wat kan wel?

De herfstvakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren... Restaurants gesloten, Festival de Betovering afgelast... het is niet anders! Toch is er nog een heleboel wat op dit moment wél kan. Klik door voor coronaproof tips voor uit en thuis!

Herfstvakantietips