MAMA ROOS kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Mama Roos is een toplocatie voor kinderpartijtjes! Allerlei (thema)feestjes worden van A tot Z geregeld!
Mama Roos is speciaal ingericht voor jong en oud: zo is er voor ieder wat wils! Kom gezellig langs en laat je kinderen hun gang gaan. Zo weet je zeker dat iedereen uiteindelijk helemaal happy de deur uitgaat!

BIRTHDAYS
Mama Roos is een perfecte locatie voor een kinderfeestje! Allerlei (thema)feestjes worden van A tot Z voor je geregeld. Zo hoeven mama en papa zich alleen druk te maken over het cadeau en heb jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes de tijd van je leven!

Naast kinderfeestjes kun je bij Mama Roos je geluk op bij de Lunchroom met heerlijke koffie met wat lekkers of smullen van een lekkere lunch! Tussendoor, ervoor of erna kunnen kinderen vrij spelen in de Playground, een speelparadijs voor alle leeftijden. Terwijl de kids zich vermaken in de Playground, kunnen papa's of mama's rustig rondneuzen in de winkel

Voor meer info over dit gezellige zaakje klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Mama Roos

Molenstraat 36
2513 BL Den Haag
Openingstijden Woensdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?