Feestje Museum de VoordeTerug naar het overzicht

Zoek je een origineel kinderfeestje in Zoetermeer? Kom dan naar Museum De Voorde!
In een programma van anderhalf uur ontdekken de feestgangers van alles in het museum. Ze worden ontvangen in de speciale feestzaal door een medewerker van het museum. Als echte detectives gaan ze op onderzoek uit in de tentoonstelling. Vinden ze de kistjes met hints voor de creatieve activiteit? Lukt het ze om alle opdrachten goed uit te voeren? Na een glaasje limonade gaan ze zelf creatief aan de slag.

Wat maakt dit feestje uniek?
• Als detectives speuren in de tentoonstelling
• Creatieve activiteit
• Ontsnappen uit de escaperoom
• Limonade en raketijsje
• Begeleiding van een museummedewerker

Kosten
Een kinderfeestje van 90 minuten voor maximaal 10 kinderen kost € 100,-. Dit is inclusief twee volwassen ouders/verzorgers, limonade, een raketijsje, de ‘feestjes-speurtocht’, de creatieve activiteit en professionele begeleiding van een museummedewerker. Vanaf 10 kinderen geldt een meerprijs van € 5,- per kind.


Museum De Voorde in Zoetermeer is een kidsproof museum! De tentoonstellingen zijn leuk voor kinderen en er is vanalles te doen. Behalve met school of organisatie bezoeken kinderen het museum graag met hun (groot)ouders. Bijvoorbeeld in de schoolvakanties, tijdens een verjaardag of gewoon in het weekend.

Tip: Schrijf je nu in voor onze gratis Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke activiteiten bij jou in de buurt!

Museum de Voorde

Zuidwaarts 2
2711 HA Zoetermeer
Openingstijden Open van dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur. Prijs Feestjes vanaf € 100,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in