Rockid PartyTerug naar het overzicht

Samen met je vriendjes of vriendinnetjes in 2 uur een eigen CD opnemen. Hoe gaaf is dat!
Hou je ook zo van zingen en wil je voelen hoe het is om een heuse ster te zijn? Vier dan je kinderfeestje bij Rockid Party en zing in een echte studio!

Eerst krijg je met je vriendjes en vriendinnetjes een korte uitleg over het feestje en nemen jullie samen de songtekst van het gekozen liedje door. Een paar zanginstructies en tips laten alle microfoonvrees verdwijnen en zorgen voor de vrolijke noot. Vervolgens nemen jullie zélf plaats achter de microfoon en gaat het opnemen beginnen!

Wees gerust, de geluidstechnicus helpt zelfs de meest verlegen kandidaten over de drempel en iedereen zal zich verbazen over zijn of haar eigen kunnen!
Als alles is opgenomen gaat de geluidstechnicus het liedje afmixen en fine-tunen. Terwijl iedereen hierop wacht is het tijd voor taart, cadeautjes uitpakken en leuke spelletjes.

Wanneer het eindresultaat is afgemixed wordt het liedje op een CD gedupliceerd. De jarige krijgt na afloop van deze workshop direct een CD mee en als de rest een CD wil hebben kost dat slechts €1,50 per CD. Leuk voor in de goodiebag!

Het Rockid Party is geschikt voor kinderen van 6 tot ongeveer 15 jaar. Een kinderfeestje om nooit meer te vergeten!
Tip: Bij Rockid Party kunnen je behalve een CD opnemen met video clip ook lekkere PANNEKOEKEN ETEN!!

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Rockid Party

Gevers Deynootweg 128-F
2586 BP Den Haag
Prijs vanaf € 14,99 pp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?