Survival kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Ga voor een onvergetelijke (mid)dag vol spannende en uitdagende activiteiten met Surviking Kids!
Ga voor een uniek en avontuurlijk kinderfeestje bij Surviking Kids! Tijdens het Survival kinderfeestje gaan de kids aan de slag met verschillende survival technieken en toffe activiteiten!

Wat ga je doen?
Tijdens het feestje worden er drie activiteiten gegeven: vuur maken als Expeditie Robinson, speurtocht met kaart en kompas en outdoor cooking boven het vuur. Elke activiteit duurt ongeveer een half uur tot een uur en is inclusief water en limonade. 

Kies een van de optionele mogelijkheden voor een extra compleet feestje. Je kan kiezen uit koffie en thee, wat lekkers voor de kids en een Surviking kids t-shirt. Alle kids krijgen na afloop allemaal een 'Survival Diploma'. Voor de jarige is er nog een speciale verrassing 🎁.

Het feestje kan ook met minder weer doorgang, want Surviking Kids beschikt over een grote tipi tent (evt. met kachel). Indien nodig wordt het programma een beetje aangepast. 

Begeleiding
De activiteiten worden gegeven door professionele instructeurs die voor een onvergetelijke (mid)dag vol spannende en uitdagende activiteiten zorgen. De instructeurs hebben ruime ervaring met het begeleiden van kinderen tijdens survival activiteiten. Ze zorgen voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich volop kunnen uitleven en hun grenzen kunnen verleggen. Het survival kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan worden georganiseerd op de locatie van Surviking Kids in het bos of op een door jou gekozen locatie in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft of op verzoek op een andere locatie. 

LET OP! Tijdens het Survival Kinderfeestje is de aanwezigheid van minimaal 1 volwassene/ouder vereist.

Surviking Kids zorgt ervoor dat alles op locatie is geregeld, zodat zowel de kinderen als de ouders optimaal kunnen genieten.

Dit feestje vier je al vanaf €22,50 per kind en duurt ca. 2,5-3 uur.

Durven jullie deze spannende en uitdagende activiteiten aan te gaan?

Klik op de roze button voor meer informatie!

Surviking

Verlengde Spiegelmakerstraat 26
2645 LT Delfgauw
Openingstijden Zie website Prijs Vaanf €22,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten