icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

MusicalCampTerug naar het overzicht

De leukste musical-vakanties! Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
MusicalCamp organiseert toffe musical-vakanties voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dit zomerkamp is met overnachting.

De kinderen worden 24/7 begeleid door ervaren begeleiders en hebben een aangepast rooster. Er is bijvoorbeeld meer vrije tijd voor spellen en lesvoorbereiding. 

De kinderbegeleiding zorgt dat de kinderen genoeg rust pakken en op tijd naar bed gaan, vanwege het intensieve programma. Maar uiteraard is er, voor de kinderen die het willen en kunnen, ruimte om op te blijven en lekker bij het kampvuur te zitten 's avonds. Het is immers ook een vakantie! 

Alle kinderen slapen in tenten op het speciale kinderveld. Op dit veld is het 's avonds eerder stil en er is altijd begeleiding aanwezig. Ook de begeleiders slapen in een tent op datzelfde veld, zodat er altijd iemand dichtbij is om naar toe te gaan, mocht dat nodig zijn. 

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

MusicalCamp

Duinlustparkweg 96B
2082 EG Santpoort-Zuid
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in