Creatief Dagkamp VineaTerug naar het overzicht

Het Creatief Dagkamp van Vinea in Den Haag zit boordevol coole knutsel- en DIY-activiteiten!
Bij de Vinea Dagkampen (6 t/m 13 jaar) in Den Haag gaan kinderen aan de slag met toffe creatieve activiteiten, ontmoeten ze leeftijdsgenootjes met dezelfde interesses en gaan ze aan het eind van iedere dag lekker naar huis om in hun eigen bed te slapen. In de zomervakantie zijn er twee Creatieve Dagkampen (voor twee verschillende leeftijdsgroepen).

Creatief Dagkamp 7-10 jaar en 10-12 jaar

Vindt jouw kind het leuk om creatief bezig te zijn en wil hij/zij graag nieuwe dingen proberen? Samen met leeftijdsgenootjes die daar ook van houden? Dan is dit dagkamp een aanrader! Kinderen gaan hier allerlei toffe dingen maken, van een cool T-shirt tot bijzondere kunstwerken. Zo hebben ze aan het eind allerlei toffe creaties om thuis te showen!

Dit dagkamp zit vol met coole knutsel- en DIY-activiteiten. Elke dag gaan de kinderen met twee projecten aan de slag. Zo kun je dus veel verschillende dingen maken en maak je kennis met nieuwe technieken. Heb je bijvoorbeeld wel eens van string art of foam clay gehoord? En wist je dat je zelf badzout kunt maken? Je gaat ook aan de slag met mozaïek, verft een supercool T-shirt met tie-dye en nog veel meer! Op de laatste dag gaan ze op de foto en maken ze hiervoor een mooi fotolijstje als aandenken aan dit leuke kamp!

Klik voor meer info over data en tijden én aanmelden via de roze button door naar de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke Kidsproof tips.

Vinea Dagkampen


Openingstijden Klik voor data via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor kosten op de roze website button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?