Zeilcursus Vlietland 8+Terug naar het overzicht

Wil jij in goed leren zeilen? Doe mee met een zeilcursus bij Watersportcentrum Vlietland!
Met veel plezier goed leren zeilen! Dat doe je bij WSC Vlietland. Hier kun je in de mei- en zomervakantie een week lang heerlijk zeilen tijdens de zeilcursus.

Het belangrijkste doel tijdens de zeilcursus is de kinderen plezier in het zeilen te geven. Daarom is er veel aandacht voor spel en veiligheid, zodat de kinderen iedere dag met (zelf)vertrouwen in hun boot stappen. WSC Vlietland biedt cursussen aan in de Optimist, Polyvalk en Topaz.

De Optimist is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Veel kinderen hebben nauwelijks ervaring met boten, daarom gaan de kinderen door middel van spelsituaties aan de boot wennen. Daarna begint het ‘echte’ zeilen, met als doel de kinderen enthousiast te maken voor het zeilen. En dat lukt meestal wel!

Voor de wat meer ervaren jonge zeilers zijn er ook vervolgcursussen. Voor meer info over de zeilcursussen klik je op de roze button.

Echt een superleuke en leerzame ervaring voor de kids!

Tip: in de zomer van 2021 is ook een gave Vlietlandweek! Zeilen, klimmen, kanoën en nog veel meer outdoor plezier voor kids vanaf 10 jaar!

Tip: wist je dat er bij Vlietland nog veel meer te doen is? Ga bijvoorbeeld klimmen op het Klimeiland! En kijk wat er nog meer te doen is bij Recreatiegebied Vlietland.

Watersportcentrum Vlietland

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Openingstijden Op de website vind je de verschillende data van de cursusweken. Zo kun je de De Optimist boeken in zowel de meivakantie of in de zomervakantie (alle weken). Prijs Zie website voor de verschillende tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!