icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Aloha SurfcampTerug naar het overzicht

Trotseer de Scheveningse zee als Surfkoning(in) tijdens het Aloha Surfcamp in de vakantie!

Lijkt het jou wel wat om de Scheveningse zee te trotseren als ware Surfkoning(in)? Of wil je gewoon je surf kunsten verbeteren? Bij Aloha Surfschool staan ze klaar om je te helpen bij het oppoetsen van je bestaande surf skills en bij het ontwikkelen van nieuwe. Nog nooit gesurft? Zij gaan het jou leren!

Twee keer per dag ga je samen met je surfleraar het water in. Voor dat je het weet ben je de tijd vergeten en gaat de zon al weer onder. Maar spaar wat energie voor daarna...

Naast het surfen is er elke dag een leuke activiteit. Wat dacht je van onder andere longboarden (skaten), verschillende beachgames doen en strandjutten. Is het heel slecht weer, geen paniek, ook hier is aan gedacht.

Tussen 08:30-09:00 kunnen de kids gebracht worden en van 17:00-17:30 kunnen ze weer opgehaald worden. De groepen worden ingedeeld op jouw surfniveau en leeftijd (6-11 & 12-16).

Let op: Je kan alleen deelnemen aan de sufcamps als je een zwemdiploma hebt. Kijk op de website voor meer informatie. Wil je je graag opgeven? Laat dan even weten dat je via Kidsproof komt.

Tip: Bij Aloha surfschool kan je ook hele leuke kinderfeestjes geven!

Aloha Surfschool

Strand Noord 2B
2586 ZZ Scheveningen
Openingstijden Zie de website voor een exacte planning van de surfcamps. Prijs Zie website voor de actuele tarieven per dag en week. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in