icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Maak je eigen game!Terug naar het overzicht

Maak je eigen game tijdens Lyceo CodeLab. Deze zomervakantie op de Frederik Hendriklaan of online.
Kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Tijdens CodeLab games maken leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag en werk je aan alle ‘skills’ die je nodig hebt voor het maken van een eigen game.

De programmeertaal waarin je gaat werken is Java, waarvan je vast weleens gehoord hebt. Nogal wat games, die jij ongetwijfeld een keer gespeeld hebt, worden in deze taal ontwikkeld. Denk hierbij aan Flappy Bird, Pacman, Tetris en Pong. Aan het einde van CodeLab heb jij een te gekke game ontwikkeld die vrienden en familie kunnen spelen.

CodeLab games maken wordt aangeboden op level 1 en 2 voor kinderen uit groep 7/8.

Tip: Er zijn ook CodeLabs voor kinderen uit klas 1 t/m 3 van de middelbare school, namelijk: Microsoft Office, cybersecurity, websites maken en games maken. Check de website voor meer informatie.Meld je aan voor een leuke en leerzame activiteit in Den Haag op de Frederik Hendriklaan of vanuit huis met het online CodeLab! Bekijk hier alle mogelijkheden en data.

Durf jij het aan?
Kom deze zomervakantie achter je eigen pc vandaan en leer van ervaren begeleiders. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe creatief, uitdagend en vooral leuk programmeren is! Liever vanuit huis aan de slag? Meld je dan aan voor een online CodeLab. Klik snel door via de roze button voor meer informatie en om je aan te melden!

Lyceo Locatie Den Haag

Frederik-Hendriklaan 8A
2582BV Den Haag
Openingstijden Check de website voor meer informatie. Prijs €255 per kind Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!