Maak je eigen game!Terug naar het overzicht

Maak je eigen game tijdens Lyceo CodeLab. Deze zomervakantie in Den Haag op de Frederik Hendriklaan.
Kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Tijdens CodeLab games maken leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag en werk je aan alle ‘skills’ die je nodig hebt voor het maken van een eigen game.

De programmeertaal waarin je gaat werken is Java, waarvan je vast weleens gehoord hebt. Nogal wat games, die jij ongetwijfeld een keer gespeeld hebt, worden in deze taal ontwikkeld. Denk hierbij aan Flappy Bird, Pacman, Tetris en Pong. Aan het einde van CodeLab heb jij een te gekke game ontwikkeld die vrienden en familie kunnen spelen.

CodeLab games maken wordt aangeboden van 15 t/m 19 aug 2022.
Kies uit level 1 en 2 voor kinderen uit groep 7/8. Ook zijn er CodeLabs level 1 en 2 voor havo/vwo en level 1 voor vmbo.

Check de website via de button op deze pagina voor meer informatie.Meld je aan voor een leuke en leerzame activiteit in Den Haag Bekijk hier alle mogelijkheden en data.

Durf jij het aan?
Kom deze zomervakantie achter je eigen pc vandaan en leer van ervaren begeleiders. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe creatief, uitdagend en vooral leuk programmeren is! Klik snel door via de roze button voor meer informatie en om je aan te melden!

Nog meer bij CodeLab
CodeLab biedt vier soorten workshops aan: games maken, Microsoft Office, website bouwen of cybersecurity. Is er in jouw stad maar één CodeLab of niet het juiste niveau? Kijk dan eens naar andere steden. En ontdek de andere CodeLab mogelijkheden!

Lyceo Locatie Den Haag

Frederik-Hendriklaan 8A
2582BV Den Haag
Openingstijden Check de website voor meer informatie. Prijs Check de website voor meer informatie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag