icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Quiksilver SurfkampenTerug naar het overzicht

Ga in de zomer lekker het water op met de kampen van Quiksilver Surfschool!
Hou jij ook zo van het water en watersporten? Kies voor een zomerkamp van Quiksilver Surfschool! Deze kampen zijn met overnachting. Je hebt keuze uit:

Adventurecamp (7 t/m 9 jaar of 10 t/m 12 jaar)
Houd je van actie en avontuur? Dan past dit adventure camp helemaal bij jou! Tijdens het adventure camp worden er vijf dagen lang de leukste en spannendste activiteiten gedaan. Ben jij slim genoeg om raadsels op te lossen, snel genoeg om water te dragen, sterk genoeg om met je eigen gebouwde katapult een land te veroveren en behendig genoeg om het sterkste vlot te bouwen?

Watersportkamp
Ben jij toe aan een ontspannen sportieve week aan het strand? Kom dan deze zomer op watersportkamp en ontdek te tofste water en boardsporten van dit moment!

Surfkamp in Bakkum en Camperduin
Quiksilver Surfschool organiseert de gehele zomervakantie het Quiksilver Surfkamp op de Nederlandse stranden, Camperduin en Bakkum voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Vijf dagen lang surfen en chillen op het strand!

Quiksilver Surfschool

Zeeweg 200
1900 NZ Castricum Aan Zee
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in