icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Nature Holiday campTerug naar het overzicht

DEN HAAG - Villa Bloom organiseert fijne camp weken in de natuur voor Nederlandse én Engelstalige kids!
‘’Kids don’t remember their best day of television’’ En, wat ze zich wel herinneren, is hun eerst zelfgemaakte jam, op treasure hunt gaan, boomhutten bouwen en bosspellen met nieuwe gemaakte vrienden. Met het Holiday camp van Villa Bloom zijn de kinderen het grootste deel van de dag door in het bos en de duinen, met elke dag een ander activiteitenprogramma. Even geen schermen maar de natuur ontdekken en volop genieten van de vakantie!

Je kunt je kinderen inschrijven (met een minimum van 3 dagen) in zowel de mei- als zomervakantie. Iedere dag start om 9.00 uur en om 16.00 uur kun je je kind(eren) weer ophalen. De kinderen krijgen gezonde tussendoortjes en lunch. Het is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

Het Nature Holiday camp wordt op twee locaties gehouden, ieder met hetzelfde programma en beide in de natuur en dichtbij het strand:
- Wassenaar Nature Holiday camp in Meijendel
- Den Haag Nature Holiday camp op Landgoed Ockenburgh

Het Holiday camp is zowel voor Nederlandse als Engelstalige kinderen.

Meld je nu aan en reserveer een plek voor dit toffe kamp. De data vind je op de website van Villa Bloom. Klik door via de roze button!

Villa Bloom


Den Haag & Wassenaar
Openingstijden Zowel in de mei- als zomervakantie 2021. De kampdagen zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Prijs € 65 per dag (een minimum van drie dagen is vereist) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in