Nature Holiday campTerug naar het overzicht

DEN HAAG - Villa Bloom organiseert fijne camp weken in de natuur bij Wassenaar.
‘’Kids don’t remember their best day of television’’ En, wat ze zich wel herinneren, is hun eerst zelfgemaakte jam, op treasure hunt gaan, boomhutten bouwen en bosspellen met nieuwe gemaakte vrienden. Met het Holiday camp van Villa Bloom zijn de kinderen het grootste deel van de dag door in het bos en de duinen, met elke dag een ander activiteitenprogramma. Even geen schermen maar de natuur ontdekken en volop genieten van de vakantie!

Je kunt je kinderen inschrijven (met een minimum van 3 dagen) in de zomervakantie. Iedere dag start om 9.00 uur en om 16.00 uur kun je je kind(eren) weer ophalen. De kinderen krijgen gezonde tussendoortjes en lunch. Het is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

Het Nature Holiday camp wordt gehouden in het mooie Meijendel in Wassenaar, in de natuur en dichtbij het strand.

Het Holiday camp is zowel voor Nederlandse als Engelstalige kinderen.

Meld je nu aan en reserveer een plek voor dit toffe kamp. De data vind je op de website van Villa Bloom. Klik door via de roze button!

Villa Bloom


Den Haag & Wassenaar
Openingstijden Zomervakantie 2021. De kampdagen zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Prijs € 65 per dag (een minimum van drie dagen is vereist) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!