icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

LEGO Zomerkamp 6+Terug naar het overzicht

Doe mee met de LEGO zomervakantie bouwdagen van Young Engineers in Den Haag!
Ben jij dol op LEGO? Schrijf je dan nu in voor de LEGO zomerkamp vakantiedagen van Young Engineers in Den Haag! Je kunt één of meerdere dagen deelnemen en het is geschikt voor kinderen van 6 (groep 3) - 11 jaar.

Doel van deze dagen is dat kinderen zich ontwikkelen op hun (bouw)technische vaardigheden en inzicht. De professionals van Young Engineers helpen de kinderen, maar laten ze zoveel mogelijk zelf bouwen, spelen en ontdekken. Ook wordt er in teams gewerkt waarbij samenwerken centraal staat. Het gaat om plezier en ontwikkelen op je eigen niveau!

Je gaat verschillende bewegende, soms gemotoriseerde modellen bouwen met LEGO® technic. Dit doe je aan de hand van door Young Engineers ontwikkelde bouwplaten. Maar nog belangrijker is dat de kinderen zelf ook inbreng hebben bij het bouwen! Ze krijgen alle tijd om de modellen die ze hebben gebouwd ook uit te breiden, te verbeteren etc.

Spelenderwijs leren ze enorm veel over hoe tandwielen werken, hoe je een constructie stabiel maakt, hoe je snelle machines maakt, sterke machines etc etc! En deze zomer zijn er ook een aantal leuke nieuwe modellen, waaronder een nieuwe lift, rennende dieren, en nog veel meer!

Data:
19-21 juli, 23-25 Juli, 17-18 Augustus, 23-25 Augustus. Je kunt 1, 2 of 3 dagen deelnemen.

Locaties:
Zowel Nutsschool Zorgvliet als MEC Reigershof zijn ideale locaties voor de workshops! Met veel buitenruimte om ook lekker buiten te kunnen spelen

ADRES REIGERSHOF:
Reigersbergenweg 280, 2592 EZ Den Haag

ADRES NUTSSCHOOL ZORGVLIET
Adriaan Goekooplaan 13, 2517 JX Den Haag

Iets voor jouw kind(eren)? Klik dan door via de roze button voor alle informatie en aanmelden!

Young Engineers Den Haag


Openingstijden 19-21 juli, 23-25 Juli, 17-18 Augustus, 23-25 Augustus. Je kunt 1, 2 of 3 dagen deelnemen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!