icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Leuke printables voor kids tijdens de lockdown

28 december 2020
Op onze vorige serie printables kregen we zulke leuke reacties, dat we weer aan de slag zijn gegaan met nieuwe versies! Hieronder vind je ze: een nieuwe Kletspraat - deze keer een winterversie, een leuk telspel, goede voornemens invulsheet en een gloednieuwe weekkalender met allerlei klusjes voor de kids!
Leuke printables voor de kids gedurende de lockdown

Printable: Winter-kletspraat

Heb jij ook van die babbelaars in huis? Ik zou het liefst alles opschrijven en niets vergeten. Maar nog leuker is gewoon goed luisteren :-) er komen steeds weer nieuwe verrassende praatjes uit die kleine kletskousen. Heb je geen praatjesmakers, dan kan zo'n kletspraat ook helpen om ze wat meer te laten vertellen. Met deze wintereditie van de gesprekkaartjes kom je er bijvoorbeeld achter wat papa doet als hij ingesneeuwd raakt of wat de mooiste herinnering is van het afgelopen jaar van je kind. Klik op de afbeelding voor een goede printversie, print uit en kletsen maar!Goede voornemens, schrijf ze op!

Hebben jullie thuis ook goede voornemen? Eigenlijk hebben we dat het hele jaar door natuurlijk, maar ik vind de traditie wel leuk om in ere te houden. Wij maken elk jaar na oud en nieuw een lijstje met goede voornemens. Sommige zijn heel persoonlijk en sommige voornemens maken we met het hele gezin. 
Schrijf ze hier op en plak deze op de koelkastdeur, zodat je er dagelijks aan herinnerd wordt.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.Klusjes kalender voor thuis

De kalender hieronder is extra leuk, omdat je kunt knippen en plakken. Je kunt zelf je taakjes uitzoeken, uitknippen en op de dag plakken dat jij ze graag wil doen. Zo heb je snel een overzichtelijke kalender en weet je precies wanneer je wat gaat doen. Je kunt het ook opschrijven, want je huisdier heeft natuurlijk alle dagen eten nodig :-)
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.Het grote tel spel, print 'm snel

Zijn ze een beetje competitief bij jullie thuis? Hier thuis spelen we heel graag spelletjes, onder het eten worden er vaak kwisvragen gesteld en tijdens een wandeling hebben we ook vaak wedstrijdjes van boom naar boom. Hieronder vind je een leuke tel spel dat je eenvoudig in huis kunt spelen. Wij zetten de timer vast. Perfect voor tijdens de lockdown, zo hoef je je geen dag te vervelen.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.

We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwste printables vinden en hopen dat jullie er veel plezier van zullen beleven. 

Fijne dagen en alle goeds voor 2021!
Stay safe