Zelf maken: lekkere en gezonde chocolademelk

22 december 2019
Heerlijk, warme chocolademelk! En helemaal als je 'm zelf maakt. Lees hier het recept voor lekkere chocolademelk zonder suiker.
Naast er lekker op uit gaan met de kids in de omgeving, is gezond en lekker eten ook een onderwerp wat ons bezighoudt. In onze thuiscategorie vind je dan ook leuke recepten om samen met je kind(eren) te maken. We inspireren je graag met lekker en makkelijk klaar te maken eten voor de hele familie. 
 
Hoewel de winter nog op zich laat wachten, is een kop dampende chocolademelk zonder suiker altijd heerlijk om te drinken. Verras je kind(eren) eens na school met zo'n lekkernij. Het duurt maar 2 minuten om het te maken!
 
Wat heb je nodig per mok:
150 ml biologische geitenmelk 
1 el coconut blossom energy & cacao
 
Zo maak je het:
Verwarm de melk in een pannetje of melkschuimer. Doe 1 eetlepel van het kokosbloesem suiker-cacaomengsel in een mok, glas of kop en giet hier de melk overheen. Even goed roeren en tadaaa, lekker samen genieten!
 
Smakelijk! 
 
Kijk voor dit en meer lekkere recepten op www.bluebelle.nl, een blog met inspiratie, tips en coaching op het gebied van gezondheid en voeding, en in onze categorie DIY!