Zelf koken bij van der ValkTerug naar het overzicht

Van der Valk Nieuwerkerk a/d IJssel

Parrallelweg-Zuid 185
2914 LE Nieuwerkerk aan den IJssel
Openingstijden Van der Valk is al vanaf 7.00 uur geopend voor ontbijt. Live Cooking is iedere zondag vanaf 16.00 uur. Prijs Kinderen t/m 12 jaar: € 12,50
Dat je er kan eten is bekend. Maar weet je ook dat je kids kookles kunnen krijgen, terwijl jij relaxt?

Ontbijt, lunch, diner, uiteraard is dat mogelijk bij Van der Valk. Maar tijdens het Live Cooking op zondag geven ze je kids kookles terwijl jij en je gezelschap genieten van een ontspannen etentje. Kenny Koken heet het concept.

Onder vriendelijke begeleiding van de keukenbrigade kunnen kinderen zelf pizza's maken, koekjes bakken, frietjes snijden en laten bakken of een eigen taartje samenstellen. Hierbij worden ze aangekleed met een Kenny's schort en koksmuts. Na afloop krijgen ze alle zelfgemaakte gerechtjes in een Kenny's box mee naar huis.

Naast Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen de kids ook zelf koken bij de Van der Valk locatie in Nootdorp. Reserveren kan via de website. Klik op de roze button om naar de site te gaan.

Tip: Op Kidsproof vind je een overzicht van kindvriendelijke restaurants in Rotterdam en omgeving!Blogs & filmpjesAlle blogs