Vakantieactiviteiten museumTerug naar het overzicht

dinsdag 7 juli
Bezoek in de zomervakantie de speciale vakantieactiviteiten in het Onderwijsmuseum!

In de educatieve ruimte van het Onderwijsmuseum zijn in de zomervakantie weer toffe dingen te doen! Er zijn een aantal leuke, leerzame en uitdagende vakantieactiviteiten.

Geolab Zomerspecial 
Heb je altijd al willen weten waarom een rivier kronkelt? Ben je nieuwsgierig naar waarom de maan zoveel gaten heeft en de aarde niet? Heb je het in je om zelf een aardbevingsmeter te maken? Spelenderwijs krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen in het Geolab. Het Geolab is elke dinsdag en donderdag om 10.30 uur, 12.30 uur en 14.30 uur geopend. In het weekend is Geolab afwisselend geopend op zaterdagen (in de even weken) en zondagen (oneven weken); op die dagen vinden sessies plaats om 12.30 en 14.30 uur. 

Stap in de wereld van de Bosatlas
Bij deze tentoonstelling kun je aan de slag met een speurtocht en opdrachtenboekje! Een super leuk uitje voor het hele gezin. 

En er is nog meer te doen! Ga naar de educatieve ruimte en maak je eigen sterrenkaart, teken een optische illusie of bouw een brug. Na afloop van deze leerzame dag kan je nog even een kopje thee drinken in het museumcafé!

Kom je ook een keertje langs? Voor meer informatie en tickets klik je op de roze button!

Tip: voor meer toffe zomeruitjes kijk je op de Eropuitpagina.

Nationaal Onderwijsmuseum

Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG Dordrecht
Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Op zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur
Geolab Zomerspecial:
18 juli en 30 augustus, elke dinsdag en donderdag om 10.30, 12.30 en 14.30 uur. Afwisselend op zaterdagen (even weken) en zondagen (oneven weken) om 12.30 en 14.30 uur.
Prijs Geolab is gratis op vertoon van entreebewijs
Kind t/m 3 jaar: gratis
Kind 4 t/m 12 jaar: €4,-
Jeugd 13 t/m 18 jaar: €6,-
Volwassene: €10,-
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe zwemplekken in de regio

Toffe zwemplekken in de regio

Het wordt een warme week! Even afkoelen? We hebben een aantal superleuke strandjes en openlucht zwembaden in de regio voor je verzameld waar de kids heerlijk kunnen spetteren! Check wel van tevoren even de coronamaatregelen.

Naar de waterpret!