Vakantie OnderwijsmuseumTerug naar het overzicht

zaterdag 29 augustus
Bezoek in de zomervakantie de supertoffe vakantieactiviteiten in het Onderwijsmuseum!
In de educatieve ruimte van het Onderwijsmuseum zijn in de zomervakantie weer toffe dingen te doen! Zo zijn er leuke, leerzame en uitdagende vakantieactiviteiten.

Geolab Zomerspecial 
Heb je altijd al willen weten waarom een rivier kronkelt? Ben je nieuwsgierig naar waarom de maan zoveel gaten heeft en de aarde niet? Heb je het in je om zelf een aardbevingsmeter te maken? Spelenderwijs krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen in het Geolab. 

Stap in de wereld van de Bosatlas
Bij deze tentoonstelling kun je aan de slag met een speurtocht en opdrachtenboekje! Een super leuk uitje voor het hele gezin. 

En er is nog meer te doen! Ga naar de educatieve ruimte en maak je eigen sterrenkaart, teken een optische illusie of bouw een brug. Na afloop van deze leerzame dag kan je nog even een kopje thee drinken in het museumcafé.

Voor meer info en openingstijden klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Nationaal Onderwijsmuseum

Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG Dordrecht
Openingstijden Het Geolab is elke dinsdag en donderdag om 10.30 uur, 12.30 uur en 14.30 uur geopend. In het weekend is Geolab afwisselend geopend op zaterdagen (in de even weken) en zondagen (oneven weken); op die dagen vinden sessies plaats om 12.30 en 14.30 uur. Prijs Geolab is gratis op vertoon van entreebewijs
Kind t/m 3 jaar: gratis
Kind 4 t/m 12 jaar: €4,-
Jeugd 13 t/m 18 jaar: €6,-
Volwassene: €10,-
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Avontuurlijke kids opgelet!

Avontuurlijke kids opgelet!

Agaat Piraat en haar beste maatje hebben héél hard jouw hulp nodig! Ze zijn gestrand op een onbewoond eiland, waar wél een schat begraven ligt. Zoek jij met ze mee in de avontuurlijke voorstelling De Grote Piratenshow (3+) op zaterdag 22 augustus in Theater De Willem?

Bestel snel kaartjes