icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinepolis is weer openTerug naar het overzicht

zaterdag 1 augustus
Hoera, je kunt weer naar de bios voor toffe films! Bekijk snel het aanbod van Kinepolis!
Goed nieuws, Kinepolis is weer open! Uiteraard zijn er nu wel een aantal regels waar je je aan moet houden, check deze vooraf op de website. Deze toffe films staan de komende tijd op het progamma:

Onward - Twee elvenbroers gaan op een avontuurlijke zoektocht om te kijken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is.

Wickie en het Magische Zwaard - Wanneer Wickie's moeder verandert in een gouden standbeeld moet en zal Wickie zijn moeder redden, terwijl hij ook nog aan zijn vader moet bewijzen dat hij klaar is voor het echte werk.

Big Trip -  Een onhandige ooievaar bezorgt een baby panda op het verkeerde adres. Er volgt een spannende tocht om de panda veilig thuis te brengen.

Sonic The Hedgehog - Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Spike en de Magische Steen - Een egel en een eekhoorn moeten samenwerken om een avontuurlijke reis tot een goed einde te brengen.

Voor meer info klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kinepolis Dordrecht

Lijnbaan 200
3311 RL Dordrecht
Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16 x met de kids eropuit in Nederland

16 x met de kids eropuit in Nederland

In de zomervakantie met de kids een dagje op pad in Nederland? We hebben 16 supergave uitjes voor je verzameld! Ga tuben, op expeditie, op een koninklijk uitstapje en meer!

Naar de eropuittips!