icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Sint en Pietenjacht! Ga je mee?

13 november 2020
Kijk wat leuk: in steeds meer plaatsen kun je op Sint & Pietenjacht! Ga met de kids gezellig langs alle mooi versierde 5 december huizen in jouw buurt! Zo wordt naar buiten gaan in deze donkere tijd wel heel erg leuk! Welk huis vinden jullie het mooiste versierd?
Ontdek de mooi versierde sinterklaashuizen in je buurt met deze leuke speurtocht

We gaan op Sint & Pietenjacht!

Ken je de berenjacht nog, die we aan het begin van de corona-tijd hadden? Overal stonden beren voor ramen en en in tuinen zodat kleine (en grotere) kinderen een wandeling konden maken én tegelijkertijd op berenjacht gingen!

Omdat we nog steeds met zoveel maatregelen zitten, zijn er weer leuk initiatieven ontstaan: je kunt nu in deze Sinterklaasperiode op Sint en Pietenjacht! Van 14 nov t/m 5 december zijn overal versierde huizen te bewonderen. Ga met je kinderen gezellig naar buiten om een frisse neus te halen en even lekker in beweging komen, terwijl je de mooi versierde huizen spot! 

Natuurlijk is het leuk om zelf ook jullie huis te versieren! Denk aan vlaggetjes, slingers, pakjes, een laars met wat hooi en een winterpeen. Ook vind je toffe knutselideeën op onze DIY-pagina!Woon je in Dordrecht? Vooralsnog zijn er nog geen groepen gestart in deze regio. Je kunt je wel aanmelden voor de landelijke kaart!

Weet jij nog een andere plek in de regio Drechtsteden waar deze Sint & Pietenjacht ook gehouden wordt en die nog niet in het rijtje vermeld staat? Stuur een mail naar drechtsteden@kidsproof.nl.

Je kunt trouwens óók op Gluurpietjes jacht! Lees hier hoe die speurtocht werkt

TIP: Lees ook onze blog over leuke Sinterklaasactiviteiten die je thuis kunt doen

We wensen jullie een heel gezellige Sinterklaas periode toe!