Welkom op Kidsproof Drechtsteden

18 september 2019
Hallo! Wij zijn Kidsproof Drechtsteden en we stellen ons graag even aan je voor!
Op Kidsproof Drechtsteden vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in de Drechtsteden!

Ideaal voor ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje met hun kinderen naar de Drechtsteden willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen.... Kidsproof is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter. Inmiddels zijn er al heel veel regio's waar een lokale Kidsproof-website actief is. In de Drechtsteden beheren Karin Saelens en Nathalie Loor de website. 
 
"Er is zoveel leuks te doen! Maar er was nog niet echt een overzicht van wat er wanneer te beleven is. Dat kan nu met Kidsproof wel! Met de website willen we ouders inspireren en verrassen met leuke tips en adressen. Ik was daarom toendertijd meteen enthousiast over het concept van Kidsproof. En sinds september 2019 zijn alle kinderactiviteiten in de Drechtsteden op één site verzameld!"
 
Deel je favoriete tips
Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete eropuit tips, clubjes, kindvriendelijke restaurantjes, winkels en kinderfeestjes met ons te delen via onze site. Ook kun je je eigen ervaringen delen via Kidsproof Drechtsteden. Fijn voor andere ouders!
 
Blijf op de hoogte!
Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in de regio via Facebook. Organiseer je zelf kinderactiviteiten in de Drechtsteden?  Dan kun je je direct aanmelden! Mail ons op drechtsteden@kidsproof.nl of meld je aan via www.kidsproof.nl/aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 
 
Veel plezier! 
 
Hartelijke groeten
 
Karin & Nathalie | Kidsproof Drechtsteden