icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Outdoor zomerkampTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar een actief en avontuurlijk outdoor kamp? Beleef het bij Outdoor-zomerkamp!
Houd je ervan om buiten te zijn, wil je nieuwe vrienden maken en hou je van kamperen in een heuse tipi-tent? In de zomermaanden organiseert Outdoor-zomerkamp.nl actieve en avontuurlijke zomerkampen voor kids tussen de 10 en 16 jaar.

Tijdens het kamp ga je een hoop avonturen beleven. Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten zoals kanoën, longboarden nog veel meer. Ook is in het activiteitenprogramma een obstacle parcours opgenomen, dat speciaal op het kamp is opgebouwd. 

Ook zijn er momenten om even tijd voor jezelf te hebben. Dan kan je bijvoorbeeld chillen op het springkussen of een boek lezen. 's Avonds worden er verantwoorde maaltijden gekookt en daarna zit je lekker bij het kampvuur om marshmallows te roosteren. Jum!  

De zomerkampen worden begeleid door enthousiaste, professionele sportinstructeurs die het hele kamp aanwezig zijn.  Vier overnachtingen, maaltijden en deelname aan de activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

LET OP: Boek je vóór 1 maart 2020, dan krijg je 10% korting op de prijs.

Voor meer informatie en opgeven klik je op de roze button!

Ben je op zoek naar een wekelijkse activiteit voor je kind? Check de clubjes voor kids eens.

Outdoor Zomerkamp

Sluisweg 61
3311 WV Dordrecht
Openingstijden 13 t/m 17 juli 2020
20 t/m 24 juli 2020
27 t/m 31 juli 2020
3 t/m 7 augustus 2020
10 t/m 14 augustus 2020
17 t/m 21 augustus 2020
24 t/m 28 augustus 2020
Prijs Prijs Outdoor Zomerkamp (maandag t/m vrijdag): € 417,-. Als je vóór 1 maart boekt, krijg je 10% korting op de prijs. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe zwemplekken in de regio

Toffe zwemplekken in de regio

Het wordt een warme week! Even afkoelen? We hebben een aantal superleuke strandjes en openlucht zwembaden in de regio voor je verzameld waar de kids heerlijk kunnen spetteren! Check wel van tevoren even de coronamaatregelen.

Naar de waterpret!