Een compleet familiedagje uit bij Drouwenerzand

21 juli 2021
Wij ontdekten samen met de kids attractiepark Drouwenerzand. Het ligt in een prachtige omgeving van Drenthe èn ook nog eens heel veel voordelig plezier!
Onze kids met mascotte Danny van Drouwenerzand

Belevenis voor jong en oud

In het plaatsje Drouwen, omringd door een bosrijke omgeving, ligt het attractie park Drouwenerzand. Niet te missen, want alles wordt duidelijk aangegeven op de bordjes. Onze kids staan al te springen van enthousiasme. 'Mam kijk'! Zij wijzen naar een spannende attractie, maar mijn moederhart maakt een sprongtje, daar zijn ze waarschijnlijk net nog even iets te jong voor! :)

Bij binnenkomst worden onze kids onthaald door Danny, de mascotte van het park! De high fiven vliegen door de lucht en hun glimlachen worden nog groter. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, zoveel om naar (uit) te kijken. Uiteindelijk beginnen wij bij de oldtimerbaan. Kleurrijk, vrolijk en leuk voor ons allemaal! 

Drouwenerzand

Op het park zijn er maar liefst 23 attracties te vinden. Van een familieachtbaan tot een zweefmolen. Echt voor elke leeftijd zijn hier wel toffe attracties te vinden. Ook om als gezin samen te doen. De schommelboot, bezorgde bij ons allemaal de welbekende kriebels en de achtbaan vonden zij natuurlijk het aller gaafst!

Drouwenerzand 2


Eten & Drinken

Hoe ideaal? Geen tassen vol met drinkflessen, broodtrommels en fruit mee! Hier kan je namelijke alles gewoon onbeperkt krijgen. Vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade èn softijs!  Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken. Dit zit allemaal, altijd, bij de entreeprijs inbegrepen! Wij begonnen met koffie en vers fruit. Al snel zagen zij de patatjes en alle andere lekkernijen. In de middag hebben wij hier dan ook van gesmult. Wij sloten af met een ijsje en natuurlijk de bijhorende discodip! ;)

Afkoelen

Mocht je op een warme dag willen gaan! Geen probleem! Ze hebben namelijk een heel tof waterplein en een waterspeeltuin met waterpomp en zand. Om en om komen er steeds waterstralen uit de grond, grote uitdaging voor de kinderen om te proberen droog over te komen. Of juist niet natuurlijk, dan is het heerlijk verfrissend! Tip; neem wel even een handdoek of extra zwemkleding mee. 


Vakantie vieren

Mochten jullie nou je vakantie willen combineren met het attractiepark, dat kan! Bij Drouwenerzand genieten jullie samen van een heerlijke onbezorgde vakantie. Op en rond het Drouwenerzand valt veel te ontdekken en te zien, zorg dus dat je telefoon of camera altijd een volle batterij/ accu heeft. Lekker ontspannen in de natuur, cultuur snuiven of juist sportief bezig zijn: het kan allemaal bij ze. Zo wordt het een onvergetelijke vakantie en kun je met de gemaakte foto's lekker lang nagenieten.


Halloween

Elke zaterdag in oktober zijn er de spectaculaire Halloweendagen. De Halloweendata zijn: 2, 9, 16, 20, 23 en 30 oktober. Het attractiepark is deze dagen geopend van 13.00 – 21.00 uur. Tot ca. 17.00 uur organiseren zij Sweet Halloween met leuke activiteiten voor de kleintjes en vanaf 18.00 uur is het 'the Return of Freek den Vilder' en wordt het gruwelijk eng! Elke avond sluiten zij af  met een spectaculaire vuurwerkshow en de all-in entreeprijs van Drouwenerzand is uiteraard ook deze dagen van toepassing.

Halloween Drouwenerzand

Kortom...Voor een leuke complete dag uit, vol plezier en zonder zorgen is attractiepark Drouwenerzand voor alle leeftijden in het gezin een tip! 

Wil je meer van het park ontdekken? Of entreekaartjes bestellen? Klik op de roze website button! Naar de website