Rimini HavelteTerug naar het overzicht

Heerlijk italiaans ijs en ambachtelijke pizza's bij Rimini in Havelte!
IJssalon Rimini Havelte; sinds 2008 in de gehele regio bekend vanwege heerlijk zelfgemaakt Italiaans ijs, de mooie locatie met 2 ruime terrassen en uiteraard de lekkere koffie met super-appelgebak. Ben jij in de buurt van het toeristisch dorp Havelte (Drenthe), dan is een bezoek aan IJssalon Rimini vaste prik voor iedere liefhebber!

Ook In hun sfeervolle restaurant kun je samen genieten van warme broodjes en heerlijke pizza's. Gezellig en lekker eten. Je kunt ook buiten plaatsnemen op hun grote terras.
Van woensdag t/m zondag ( zomervakantie 7/7) bakken zij vanaf 17.00 uur heerlijk huisgemaakte Italiaanse pizza’s! Zij verrassen hun gasten uit Havelte en wijde omgeving graag met een knapperige dunne bodem en uiteraard altijd verse ingrediënten. Maar natuurlijk ook met authentieke- en fijne smaakcombinaties.

Kortom een fijne kidsproof plek voor een lekker ijsje of en smaakvolle verse pizza! (ook afhaal)
Meer info? Klik op de roze website button!

IJssalon en Pizzaria Rimini

Dorpsstraat 46
7971 CS Havelte
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start met deze back to school tips!

Een frisse start met deze back to school tips!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Hieronder vind je een heleboel tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten

De leukste tips!