Sprookjesroute WBVFTerug naar het overzicht

zondag 22 december 2019
Beroemde sprookjes krijgen een nieuw leven in de sprookjesroute van het WBVF.
Beroemde sprookjes krijgen een nieuw leven in de sprookjesroute. Over een muizenkoning met gemene plannen, over de kwaadaardige zussen van het lieve meisje Belle, over uil, met zijn grote ogen en pluizige oortjes.

Dit zijn de drie sprookjesverhalen:
  • De notekraker; Op kerstavond krijgt Clara van haar oom een notenkraker cadeau. Op het eerste zicht lijkt dit een normaal stuk speelgoed, maar niets blijkt wat het is. Al snel ontdekt Clara dat deze een groot geheim met zich meedraagt en dringend Clara’s hulp nodig heeft en wat heeft de mysterieuze muis ermee te maken?
  • Belle en haar beestachtige zussen; Iedereen kent Belle. Iedereen vindt haar mooi. Iedereen vindt haar lief. Maar wist je dat de mooie Belle ook twee zussen had? Het zou me niet verbazen als je het niet wist, want Belle was de favoriet van iedereen en over haar twee zussen werd nauwelijks gesproken! Tot nu. Ik zal jullie het verhaal vertellen van drie zussen: één bescheiden en lief, de andere twee jaloers, ijdel en gemeen. Een vertelvoorstelling over ijdelheid en jaloezie, met veel interactie en vrolijke liedjes. 
  • De uil uit de holle boom; Samen met Uil vertelt Barbara Raap alle sprookjes die je kent. Uil zit op een tak diep in het bos. Beneden huppelt roodkapje voorbij en in de verte zie je nog net de toren van Rapunzel, waar Uil al eens haren heeft gehaald om een knus nestje mee in te richten. Steek je, je neus in de lucht, dan ruik je de zoete geur van het snoephuisje van de heks. Uil ziet alles wat er in het bos gebeurt, en hij vertelt erover in geuren en kleuren. Kom luisteren en leer je favoriete sprookjes op een andere manier kennen. In samenwerking met Spiegelbeesten.
Bestel je tickets via de roze website button!

WintersZwolle


Zwolle
Openingstijden 21 en 22 december Prijs €8,- Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is zomervakantie!

Het is zomervakantie!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check onze blogs met zomertips!

Naar de Blogs