WBVF Kinder routeTerug naar het overzicht

zaterdag 21 december 2019
De Kinder route op het Wereld Beroemde Verhalen Festival! Ontdekken jullie mee?
Performing arts festival in de binnenstad van Zwolle; in gewelfkelders, winkeletalages, achtertuinen, musea en huiskamers, op verstopte pleintjes. Het publiek kan kiezen uit diverse theatrale en muzikale routes door de historische binnenstad.

Tientallen makers/performers creëerden speciaal voor dit festival vijftienminutenvoorstellingen met eigentijdse bewerkingen van wereldberoemde verhalen, gespeeld in dans, theater, storytelling en muziek.

Dit jaar zijn er 2 routes voor de kinderen, voor welke gaan jullie?

  • Sprookjesroute; Beroemde sprookjes krijgen een nieuw leven in de sprookjesroute. Over een muizenkoning met gemene plannen, over de kwaadaardige zussen van het lieve meisje Belle, over uil, met zijn grote ogen en pluizige oortjes.
  • Heldenroute; Wanneer ben je een held? Ga je mee op avontuur? Wist je dat je in een vuurtoren ook kunt wonen? En dat kikkers (soms) kunnen praten? Duik in de wereld van beroemde kinderboeken en heldenverhalen. 
Op het festivalterrein vertrekken alle routes en hier komen ze ook weer terug. Er is een informatiepunt en loket. Op dit plein in het hart van de stad is het heerlijk toeven met vuurtjes en warme dranken. Publiek kan elkaar hier ontmoeten voorafgaand en na afloop van het bezoek aan festivals en andere evenementen. Er is livemuziek, glühwein en warme choco. Er zijn hapjes te verkrijgen en zo nu en dan zijn hier wat kinderactiviteiten.

Klik op de roze website button voor het bestellen van de tickets!

Wereld Beroemde Verhalen Festival


Zwolle
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start met deze back to school tips!

Een frisse start met deze back to school tips!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Hieronder vind je een heleboel tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten

De leukste tips!