Opening! Herfstvakantietip!Terug naar het overzicht

zaterdag 19 oktober - zondag 27 oktober

Aquarena

Stadionplein 23
Emmen
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Kom deze week het nieuwe Aquarena zwembad in Emmen ontdekken! Herfstvakantietip!
Vanaf 19 oktober 2019 om 14.00 uur opent het nieuwe Aquarena in Emmen haar deuren. Er vinden in deze eerste openingsweek allerlei feestelijke activiteiten plaats, zoals zeemeerminzwemmen, duikclinics, glijbaanrace en een klimwedstrijd. Ook kan je gratis een Aquasport les komen doen.

 Bij Aquarena is voor iedereen iets te beleven! Jong, oud, sportief of minder sportief. Met drie baden, een Doe & Ontdekhoek voor de kleintjes, een wellness en uitdagende faciliteiten zoals een klimwand en een interactieve glijbaan. Bij Aquarena leer je zwemmen! En dat moet leuk zijn. Daarom maken wij van onze zwemlessen een feestje. Je kunt al vanaf 12 weken samen met je baby of kindje het water ontdekken, ook hebben wij een breed aanbod aan Aquasporten.

 Zoek je spanning en uitdaging, kom dan glijden van onze interactieve glijbaan of kijk hoe hoog je komt in onze klimwand. Voor de kleintjes is er de Doe & Ontdekhoek en een mooie gezinsglijbaan. Hou je meer van relaxen? Geniet dan van de bruisbank in het lekkere warme water, de sauna, infraroodcabine of stoomcabine. Kortom, ervaar het nieuwe Aquarena gevoel!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs