WILDnights WildlandsTerug naar het overzicht

zaterdag 21 december 2019 - zondag 5 januari 2020

Wildlands Adventure ZOO

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Openingstijden 21 december 2019 t/m 5 januari 2020*

*m.u.v. 25 en 31 december 2019 en 1 januari 2020

Tijd
16:00 - 21:00 uur
Ontdek de magie van WILDLANDS in het donker als zij in de kerstvakantie ook in de avond open zijn!
Ontdek de magie van WILDLANDS in het donker als we in de kerstvakantie ook ’s avonds open zijn. Twee weken lang toveren we WILDLANDS om tot een mysterieuze en sprookjesachtig verlichte wereld. WILDnights moet je beleven!

Avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen

Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar in de schemer van de avond over Rimbula River en klauter in het donker door de toppen van het regenwoud. Warm jezelf op bij het kampvuur terwijl je marshmallows roostert en zing mee met de muziek spelende goudzoekers. Beleef bij de Nijlpaardenpoel een spetterende waterorgelshow en sluit je avond af met een kleurrijke licht- en lasershow op het Kompasplein.

Let op

Tijdens WILDnights is er een speciale route uitgezet in Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica. De overige gebieden van deze werelden zijn tijdens deze avonden niet toegankelijk. Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WILDnights niet anders dan normaal. Voor de meeste diersoorten geldt dan ook dat zij na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens WILDnights te zien.

Kaarten bestellen? Klik op de roze website button!