icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Even voorstellen, wie is Kidsproof Drenthe?

7 mei 2019
Wie o wie zit erachter Kidsproof Drenthe? Lees je mee?
Juup, Flore, Pepijn & Merle
Onze nieuwste Kidsproof-collega Denise vond dat het de hóógste tijd werd voor Kidsproof Drenthe! Gek eigenlijk, dat er nog geen Kidsproof Drenthe was. Nadat bijna 7 jaar geleden de eerste Kidsproof-regio werd gelanceerd, zijn er al heel veel bijgekomen. Drenthe is de 23ste Kidsproof regio! Voor zo’n leuke regio, zochten we dan ook een héle enthousiaste sitemanager. En dat is Denise. Zelf is ze moeder van 4 kinderen: een jongenstweeling van bijna 4 jaar en twee dochters van 6 en 7 jaar en altijd op zoek naar de nieuwste adresjes en hotspots in haar omgeving. Voor ons gezin is Drenthe het natuur pareltje van het Noorden! 

Bossen & speeltuinen
Denise geniet volop van de bosspeeltuinen en belevingspaden: “Samen rondstruinen, op zoek naar dieren en verschillende soorten bladeren en dan met zijn allen eindigen met wat te eten en te drinken bij de openhaard. Zo lang het weer het toelaat, gaan we graag naar de speeltuin of naar de kinderboerderij. 

ons gezin

Lekkerbekjes
Eten en drinken is sowieso wel een belangrijk dingetje bij haar gezin: “We zijn heel erg van de toetjes. Vooral in de maanden waar de zon volop schijnt, stappen we na het eten met zijn allen op de bakfiets en fietsen we voor een heerlijk ijsje. Als we met zijn allen gaan lunchen vinden wij een groot plein in de stad ook heel leuk. Van Pannenkoeken tot lekkere broodjes. Ons gezin is dol op lekker eten!

uiteten met kids in Drenthe

Dierenuitjes
Natuurlijk zijn wij als Kidsproof collega’s heel benieuwd naar haar eigen favoriete adresjes. “Als de kinderen mogen kiezen, gaan we een dagje naar De Drentse Koe. Op de speelboerderij, knuffelen met dieren, lekker spelen in een (indoor)speeltuin, springen met ondertussen een lekkere tosti met een glas ranja. Maar ook kleine dierenparken als zoals ZOO bizar vinden ze helemaal leuk!

Naast deze tips van Denise vind je op Kidsproof Drenthe nóg veel meer leuke adresjes, uitjes en inspiratie. Heb je zelf tips uit de regio die niet mogen ontbreken op Kidsproof Drenthe? Woon je in één van de omliggende dorpen en vind je het leuk om jouw favoriete adresjes te delen met ons? Stuur een mailtje aan denise@kidsproof.nl