Herstvakatie tip! Doe's gek met de kids!

1 oktober 2019
Zin een knots knettergek dagje uit in de herfstvakantie met het hele gezin? Onze kids hebben hun 5x favorieten en staan al in de startblokken om te gaan. Ontdek en beleef Doe's gek met ons mee!
Flore op de kermis van Doe's Gek
Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie in de IJsselhallen van Zwolle. Het is vooral leuk voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit. Is er nog een jonger broertje of zusje? Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen! 

Laten wij beginnen met de 5x gezamenlijke favorieten van onze kids Merle (7), Flore (6), Juup & Pepijn (4). Vorig jaar was het een groot succes! Zij hebben niet alleen hun ogen uitgekeken, maar ook van alles beleeft!

Favoriet 1 De Kermis
Onbeperkt rondjes draaien in de ouderwetse Hollandse draaimolen, heerlijk zweven door de lucht of lekker het overzicht bewaren in het reuzerad. De kermisattracties op Doe's gek zijn uiteraard ook gratis en zoals gezegd je mag steed weer opnieuw, opnieuw en opnieuw. Dat weten wij ouders. Ik vertel onze kids stiekem wat anders. Je raadt het al, die gaan anders NON-STOP door. Het leuke van de kermis vinden ze altijd de muziek, kleuren en de geur van de poffertjeskraam!

Doe's gek zwolle

Favoriet 2 De Lego Hal
Ons eerste kraamcadeau was een doosje Duplo en sindsdien hebben wij hele voorraden Lego thuis. Want oh wat is het leuk om er mee te bouwen, spelen, naar te kijken en eerlijk is eerlijk, het geluid van het afbreken vinden onze kids ook leuk! Tijdens Doe's gek kunnen zij zich naar hartenlust zichzelf verliezen in de hal van Lego club Bouwsteen én het allerleukste... ze kunnen meehelpen bouwen aan de hoogste legotoren van Nederland!

Favoriet 3 De Kinderboerderij
Nou zijn onze kids echte dierenvrienden, maar ook voor kids die het een beetje spannend vinden, is kijken al leuk! Er lopen maar liefst 70 dieren rond. Heb jij al zin om lekker te spelen tussen de cavia's en konijnen? Of lekker knuffelen met de Alpaca's? Natuurlijk wordt er een goed oogje in het zeil gehouden door de dierenverzorgers, maar ook kan je allerlei vragen stellen over de dieren en over ze leren.

kinderboerderij doe's gek

Favoriet 4 Het Hero Adventure Dome
Spring hoog en laag op deze fantastische kleurijke springkussens. Deze joekels gaan zelfs de fantasie van je kids te boven! In deze themawereld vind je uiteenlopende springkussens. Grote, kleine, mooie en avontuurlijke springkussens. En eentje die smeekt om actie. Je weet bijna niet waar je moet beginnen, zo groots is de Hero Adventure Dome opgezet. Spring gezellig langs en geniet van alle mogelijkheden. Want wat is er heerlijker dan lekker bewegen en ’s avonds met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Moe, maar zeer tevreden!

Favoriet 5 De Gamehal
Op Doe's Gek zijn meer spelletjes aanwezig dat jij op je vingers kan tellen en je mag alles uitproberen (zelfs wij ouders)! Dus ik denk dat ik hier mijn man en onze tweeling mee moet meeslepen naar huis. Als grote F1 liefhebbers kunnen ze racen, maar ook Diverse LEGO games en niet te vergeten dat Fortnite ook weer van de partij is. Voor elk wat wils, dus. Ben jij zelf stiekem niet benieuwd hoe zo'n spel nou is? Zelf ben ik benieuwd naar de Virtual Reality Experience. Je kan plaats nemen op een zwevende stoel en vliegen als een valk over een verlaten paradijs. Of neem plaats op een bewegende vloer en ervaar een achtbaan zoals nooit te voren! Waar gaan jij en de kids voor?

game doe's gek

Naast deze toppers van activiteiten hebben onze kids zelf ook nog een paar favorieten die voorbij komen op Doe's Gek!

Merle: Ik wil graag Zeemeermin Aquatica ontmoeten. Ze komt samen met haar zee-vriendjes een spetterende show geven.

Flore: Mam is het circus er ook weer? Het Zwolse jeugdcircus Pavarini brengt vele jongen circustalenten naar Doe’s Gek. Geniet van hun jongleerkunsten, eenwielerstunts, acrobatische kunsten en bovenal… hun enthousiasme en overgave.

Juup: Vorig jaar vond ik de Dino's een beetje spannend, maar nu durf ik ze wel te aaien. Dit jaar is de Dino live Experience er ook weer. Laat je kids oog in oog staan met levensechte dinosaurussen en kom naar de Meet & Greet. 

Pepijn: Ik wil graag racen op de skelterbaan, net als Max verstappen. Wel veilig natuurlijk met verkeersregels ;).

Of zijn jouw kids echte dansers? Samen voetjes van de vloer? Kidz-DJ-Marcel verzorgt een spetterende, muzikale middag voor de kids.

dino doe's gek

Open Podium
Zelf vind ik het showtheater erg leuk! Je kunt meedoen met te gekke workshops onder begeleiding van professionale Telekids Musical School leraren. Dit jaar kun je ook meedoen met het open-podium. Heb je altijd al op het podium willen staan, heb je talent en genoeg lef, grijp dan nu je kans en geef je op voor het open podium en laat zien waar jij goed in bent. Inschrijven kun je via dit e-mailadres onder vermelding van "OPEN-PODIUM".

Kortom volle dag(en) vertier voor het hele gezin! Dat maakt het zo leuk. Samen op het leukste en grootste herfstvakantie evenement van het Noorden. 
Zien wij jullie daar?

Heel veel speelplezier en als je alvast kaartjes wilt bestellen, klik hier!

Denise & Co.