Deze kletsboeken laten je lachen!

8 februari 2021
Verrassende gesprekken tijdens het avondeten en knusse kletsmomentjes voor het slapengaan. Gezinnig ontwikkelde een hele serie vrolijke kletsboeken vol leuke gespreksonderwerpen, spelletjes en invuloefeningen voor kinderen. Wij zijn fan!
Deze blog is geschreven in samenwerking met Gezinnig
We kletsen vaak heel wat af met onze kinderen, maar de gespreksonderwerpen zijn niet altijd even origineel. Hoe was het op school? Heb je gewonnen met voetbal? Wat heb je vandaag gedaan?

De oplossing? De kletsboeken en spellen van Gezinnig staan vol met grappige, lieve, originele en interessante vragen om op verschillende momenten aan je kinderen te stellen. En we beloven je, op die vragen komen de meest hilarische antwoorden.

Tafelklets tijdens het eten

Je raadt het al. Dit kletsboek gebruik je tijdens het tafelen. Op de pagina’s vind je vragen en opdrachtjes over de dag en over het eten. Waar moest je vandaag om lachen? Welk cijfer geef je de broccoli? Eet allemaal een minuut met je ogen dicht.



Slaapklets voor het slapengaan

Voor het slapengaan nog even napraten over vandaag of vooruitkijken naar morgen. Slaapklets gebruik je als dagboek voor het slapengaan. Met vragen die je kind uitnodigen om verhalen te vertellen over de dag. Een fijne afsluiter!

Traktatieklets voor een feestje

Dit is zo’n handig tip om een schooltraktatie persoonlijk en origineel te maken. Versier elke traktatie met een label van Traktatieklets. Op elk label staat een feestelijke vraag of opdracht. Zoals: zou jij voor 1000 euro je verjaardag overslaan? Wat vind je het leukste van jarig zijn?



Het Vriendenklets vriendenboekje

Dit vriendenboekje is nét even anders dan anders. In Vriendenklets vul je iets in over jezelf, over de ander én over jullie samen. Wat denk je dat de ander later wordt? En wat doen jullie graag samen. Een prachtige herinnering voor later!

Dobbelklets voor tussendoor

Als laatste willen we de gezellige Dobbelklets nog even noemen. In dit spel gooi je met de dobbelsteen en voer je de bijbehorende opdracht uit of beantwoord je een vraag. Met grappige vragen en spelletjes voor een moment van ontspanning, voor het slapengaan of voor als de kinderen zich vervelen.



Klik op de roze button voor de webshop van Gezinnig met alle kletsboeken en meer! Naar de website