Vlog Frozen II - deze moet je zien!

25 november 2019
Vue heeft ons uitgenodigd om de nieuwste Frozen film te komen kijken in de net verbouwde Vue vestiging in Amersfoort. Dus ging ik op pad met onze Kidsproof reporters...
Frozen II in de nieuwste Vue bioscoop in Amersfoort
Onderweg naar Vue Amersfoort steeg de spanning al bij de Kidsreporters. Eindelijk kwam deel 2 van de favoriete Disney film die we zo lang mee gezongen hebben thuis. 

Vue bioscoop

Er zijn verschillende vestigingen van Vue door het hele land, waardoor er altijd een in de buurt zit. Wij gaan meestal naar Hilversum, maar Amersfoort is helemaal vernieuwd en heeft te gekke, super de luxe stoelen met per stoel een tafeltje, dat wilde we wel eens zien!Het verhaal van Frozen 2

De film zit wederom prachtig in elkaar, een mooi verhaal met sprookjesachtige beelden en een verhaallijn die raakt. Familie staat centraal, maar ook de krachten van de natuur en het grote avontuur spelen een rol. 

Bekijk hier de video van onze kidsreporters
Olaf

De kleine sneeuwpop is als een familielid verbonden aan de prinsessen Anna & Elsa. Dus ook in deel 2 begint iedereen in de zaal hard op te lachen als Olaf met zijn grappen het witte doek vult.

In de bios kijken

Deze film moet je echt in de bioscoop gaan kijken. De muziek is prachtig, de animatiebeelden zijn indrukwekkend en de film pakt zowel de kinderen als de ouders. Het is dan ook echt een aanrader om deze film op het grote witte doek te gaan kijken.Spaaractie van Vue

In de bios krijg je een gratis spaarboekje en kun je voor leuke cadeautjes sparen. Bij de eerste stempel ontvangen de kinderen al een cadeautje, dus je hoeft niet lang te sparen. Vraag ernaar bij de kassa.

Mega Kids Weekend bij Vue

Bij Vue zijn regelmatig Mega Kids Weekenden gepland. In elke vestiging staat dan een kinderfilm centraal en in dat thema zijn er leuke extra's zoals luchtkussen, spelletjes, gratis limo en snoepjes en leuke kleur en knutselactiviteiten. Houd onze uitagenda goed in de gaten om te zien wanneer het volgende Mega Kids Weekend gepland staat bij Vue.


Kaarten bestellen bij de Vue bij jou in de buurt >>>

Veel plezier in de bios!