TheatervoorstellingenTerug naar het overzicht

Ontdek de leukste theatervoorstellingen in de voorjaarsvakantie bij theater de Tamboer in Hoogeveen.
In de voorjaarsvakantie zijn er weer een aantal toffe theatervoorstellingen bij theater de Tamboer, ontdek ze hieronder:

MET BUMBINA IN DROMENLAND
Een avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten! Met Bumbina in Dromenland 1+. Kom na afloop van de voorstelling met Bumba knuffelen in de foyer van De Tamboer. En vergeet je camera dus niet!

BUURMAN & BUURMAN 4+
De twee onhandigste klussers van het land komen naar De Tamboer met deze spetterende musical. Buurman & Buurman gaan verhuizen. Er is dus een hoop werk aan de winkel! Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren. Oh en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Dan nog even schilderijtjes ophangen en klaar. Zal dat goed gaan? Klinkt er straks luidkeels A JE TO door de zaal? Voor mekaar!

PETER PAN
Een nieuwe familiemusical van Theater Terra, de makers van De Tovenaar van Oz, Rapunzel en JungleBoek. Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Na afloop Meet & Greet je de acteurs in de foyer. Durf jij op de foto met Kapitein Haak?

100% COCO, DE MUSICAL (9+)
100% Coco, de musical (9+) is gebasseerd op de bekende boeken van Niki Smit en Claudia Kanne uit SpangaS speelt Coco! Kom gezellig met het hele gezin kijken.

Meer info over de voorstellingen? Klik op de roze website button.

Theater De Tamboer

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen
Openingstijden Zie website voor alle data en tijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaar uitjes in Drenthe!

Voorjaar uitjes in Drenthe!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin....welkom in het voorjaar

Naar de uitjes