Ga mee op Sint & Pietenjacht

10 november 2020
Kijk wat leuk: ga op Sint & Pietenjacht in de regio Eindhoven en Noord-Limburg. Gezellig samen met je gezin langs mooi versierde 5 december huizen in jouw buurt! Zo wordt naar buiten gaan in deze donkere tijd toch super tof! Welk huis vind jij het mooiste versierd?

We gaan op Sint & Pietenjacht!

Ken je nog de berenjacht die we hadden aan het begin van de corona-tijd? Overal werden beren voor ramen in huizen gezet en in tuinen geplaatst zodat kleine (en grotere) kinderen lekker een wandeling konden gaan maken en tegelijkertijd op berenjacht konden gaan!

Omdat we nog steeds met zoveel maatregelen zitten zijn er weer leuk initiatieven ontstaan om nu in deze Sinterklaasperiode op Sint en Pietenjacht te gaan. Overal zullen de komende tijd van 14 nov t/m 5 december versierde huizen te bewonderen zijn. Jij als gezin kan dan heerlijk gezellig even lekker naar buiten om wat frisse lucht te halen en even lekker in beweging komen.

Natuurlijk is het leuk om zelf ook jullie huis te versieren! Denk aan vlaggetjes, slingers, pakjes, een laars met wat hooi en een winterpeen. Alles mag! Toffe knutselideeën kan je ook vinden op onze DIY-pagina!Je kunt je wel aanmelden voor de landelijke kaart!

Weet jij nog een andere plek in de regio Eindhoven en Noord-Limburg waar deze Sint & Pietenjacht ook gehouden wordt en die nog niet in het rijtje vermeld staat? Stuur een mail naar eindhoven@kidsproof.nl

Je kunt trouwens ook op Gluurpietjes jacht! Lees hier hoe die speurtocht werkt >>

TIP: Lees ook onze blog over Sinterklaasactiviteiten! check ook onze Uitagenda met de leukste Sinterklaas tips!

We wensen jullie een hele gezellige Sinterklaas periode toe!

Liefs,
Sanne