Sinterklaas vieren in de regio Eindhoven en Noord-Limburg

12 november 2020
Sinterklaasintocht - tja, die kunnen helaas niet door gaan dit jaar ivm de maatregelen rondom het coronavirus. Maar wat is er wel te doen rondom Sinterklaas in omgeving van Eindhoven en Noord-Limburg. Wij verzamelden de leukste uitjes en activiteiten voor je!
Intocht Sinterklaas in Nederland 2020! Hij komt echt wel naar Nederland hoor! De landelijke intocht van Sinterklaas in 2020 gaat door, maar wel in een aangepaste vorm. Vanwege het coronavirus zal publiek niet welkom zijn bij de intocht en zal de locatie niet worden bekendgemaakt.
Sint & Pietenjacht
Na de berenjacht gaan we nu met het hele gezin op Sint & Pietenjacht! Lekker naar buiten met de kinderen voor een wandeling door je eigen buurt, terwijl jullie zoeken naar versierde huizen met Sint, Pieten, cadeaus en nog veel meer. Vergeet niet om ook zelf je huis te versieren!
Lees hoe het werkt >>

Gluurpietjes Speurtocht
Ook leuk: de Gluurpietjes Speurtocht. De Gluurpietjes kunnen zich heel goed verstoppen op ramen en deuren. Heb je een pietje gevonden? Dan moet je een opdracht uitvoeren!
Lees hoe het werkt >>

Sinterklaas Aftelkalender Mama, hoeveel nachtjes slapen is het nog tot pakjesavond? Bij ons thuis wordt deze vraag elke dag minimaal 1x gesteld tot dat het 5 december is. Onze aftelkalender gaat je helpen! Elke dag mogen ze een vakje afkruisen. Lekker duidelijk!
Print de gratis aftelkalender >>Coronaproof Sinterklaasfeest thuis
De Sint mag zijn verjaardag dan wel niet zo groot vieren als normaal, dat betekent niet dat we er geen feestje van kunnen maken! We hebben 23 leuke ideeën voor je om thuis - coronaproof - het Sinterklaasfeest te vieren.
Bekijk onze tips >>

Knutselen & bakken
Hebben jullie de smaak te pakken? Dan hebben wij nog veel meer inspiratie voor jullie. Van speculaas en pepernoten bakken tot je eigen mijter knutselen.
Bekijk alle knutseltips en recepten >>

Nog meer tips
Alle leuke Sinterklaasuitjes vind je in onze Uitagenda!

Liefs,
Sanne