Intocht Sinterklaas regio Eindhoven 2022

6 september 2021
Hij komt...hij komt...13 november 2022 is het weer zover! Dan komt Sinterklaas aan in ons land! Ook in Eindhoven en de omliggende dorpen zal hij heel veel kindjes blij maken.
Alle intochten worden bijgewerkt zodra er meer bekend is! 

Zaterdag 13 november 

Eindhoven 
De bekende Kanaaldijk wordt vervangen door een welkomsfeest op het Stadhuisplein. Op zaterdag 13 november van 13:00 tot 17:00 uur. Er is geen feest zonder leuke activietiten en spelletjes.

Valkenswaard
Eindelijk is het weer zover! Sinterklaas komt weer naar Valkenswaard! Ben jij erbij als de Sint en zijn Pieten aankomen op het marktplein en beleef samen met hen een prachtig middagprogramma. Voor groot en klein is er van alles te doen!! Kom jij ook?

Veldhoven
Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Nederland en net als andere jaren reist hij daarna meteen door naar die lieve kinderen in Veldhoven waar hij welkom zal worden geheten door onze burgemeester Marcel Delhez. In verband met de huidige corona regels zal het programma plaats vinden in Theater de Schalm en niet op het plein zoals andere jaren. Vanaf 12.30 uur lopen er wel pieten en een Sambaband door het Citycentrum.

Zondag 14 november

Gemert
Op 14 november 2021 komen ze weer aan in Gemert. Dit jaar wordt de 75e intocht georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas Comité Gemert. En met veel plezier! Door de belangeloze inzet van de vrijwilligers en de steun van Gemertse ondernemers en Gemeente Gemert-Bakel is De intocht van Sinterklaas ieder jaar weer een fantastisch feest voor klein en groot!

Veghel
Op zondag 14 november met zijn privéschip De Spanje om 13.30 uur weer aanmeert in Veghel. Hij belooft weer een groot pietengevolg mee te nemen

Geldrop
Sinterklaas komt weer naar Nederland en wel op zondag 14 november zal hij zijn intocht in Geldrop houden. Ook dit jaar zal hij samen met al zijn pieten aanmeren rond 13.45 uur in de haven op Hulst. Klik op het linkje voor de hele route.

Nuenen
Hij komt...hij komt... die lieve goede sint....SPANNEND! Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn pieten naar Nuenen op 14 november.

Best
Dit jaar komt Sinterklaas en zijn Pieten weer naar het mooie dorp in Best op zondag 14 november. Hij zal aanmeren als van oudst in de haven. 

Helmond
Zondag 14 november rond 13:00 komt Sinterklaas aan in Helmond. Het wordt een muzikaal feestje. De route vind je hier!
 
Son en Breugel
Op zondag 14 november 2021 om 14:00 uur zal Sinterklaas met zijn gevolg weer aankomen in Son en Breugel. Dat doet hij zoals gebruikelijk bij de brug aan de Kanaaldijk-Zuid. Daarna vertrekt de stoet richting het gemeentehuis.

Waalre
Ook in Waalre komt Sinterklaas langs op zondag 14 november. Verwachte aankomst op de Markt om 14:30

Heel veel plezier de komende Sinterklaasperiode!

Liefs Sanne

TIP: Nog meer gezellige Sinterklaas tips vind je hier!