icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

De Muziekwedstrijd!Terug naar het overzicht

Meivakantie-tip: Doe mee aan de gloednieuwe muzikale wedstrijd van NL en win fantastische prijzen!

Laat je horen & doe mee aan De Muziekwedstrijd! 

Wat een leuk initiatief is dit! De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via de site of de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen t/m 9 mei 2021.

Doe mee... omdat muziek vrolijk maakt! Juist nu!

Ontvang een diploma en mooie prijzen 

Tijdens De Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie en muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand wordt er een 'filmpje van de maand' gekozen. En sowieso krijgt iedere deelnemer een diploma opgestuurd met tips van een professionele jury. 

De Muziekwedstrijd wordt ieder jaar feestelijk en muzikaal afgesloten. De coronamaatregelen bepalen hoe dat wordt gedaan. Misschien is het digitaal of misschien wordt er toch een feestelijke Muziekdag georganiseerd. Houdt de website van De Muziekwedstrijd in de gaten voor meer nieuws.

Laat je dus gauw horen en stuur een filmpje in via de roze (web)site button!

De Muziekwedstrijd


Openingstijden Je kunt je filmpje insturen tot en met 9 mei 2021. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie!

Meivakantie!

Lente en meivakantie! Lekker naar buiten. Van de leukste speeltuinen, meivakantie tips tot pareltjes rondom Eindhoven.

Alle tips vind je hier!