Lunchroom De SchatkamerTerug naar het overzicht

Lekkere broodjes, ijsjes en een terras in Eindhoven Acht!
Gezellige sfeer en super aardig personeel die je graag voorzien van een lekkere lunch. Dat kan op weekdagen van 10.30 tot 15.00 uur. 

In de zomer dagelijks vers ambachtelijk bereid schepijs in 16 smaken. Binnen is het net een huiskamer zo gezellig en buiten zit je op een fijn terrasje uitkijkend op een groen plein bij een kerkje. Dus ook als je aan het fietsen bent, is dit een prima stop onderweg!

Je kunt hier ook een high tea organiseren, leuk voor Moederdag! Of een babyshower. Er zijn hartstikke veel mogelijkheden waar ze graag met je over meedenken. Via de roze button kom je bij hun op de website. 

Tip: Ben je op zoek naar een sportclub? Kijk dan eens in ons overzicht! Wij hebben ons best gedaan om een uitgebreide lijst samen te stellen. 

Lunchroom De Schatkamer

Lekstraat 1b
5626 BD Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen

De leukste vakantiekampen

Op kamp! Het zijn de momenten die je als kind nooit meer vergeet: Zonder ouders op stap, gave avonturen beleven en een heleboel nieuwe vriendjes maken! Reserveer nu alvast een plekje voor één van deze toffe kampen, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.

Vakantiekampen voor de zomer!