FotograafTerug naar het overzicht

Wil je op de foto met je gezin, puur en met veel plezier?
Wanneer heb jij voor het laatst echt mooie foto's laten maken van je kids of jullie hele gezin?

Anouk Peeters (1981) is een creatief, enthousiast en professioneel fotografe uit Leende. Als fotografe legt ze op een geduldige maar vooral hele ontspannen manier pure momenten vast. Met als resultaat: foto’s waarop jullie stralen. Hoe leuk is dat?

Ga er samen met haar op uit. Portretten van jou, je gezin of je huisdieren worden vastgelegd in een bosrijke omgeving, samen spelend in de natuur. Anouk met haar lens, de ouders en kinderen met elkaar. Denk ook eens aan een zwangerschapshoot terwijl het licht door de bomen op je valt. Of een uitbundige cakesmash welke sfeervol in beeld wordt gebracht, jullie kinderen met al hun bijzondere eigenschappen worden authentiek vastgelegd of een pasgeborene die samen met de trotse (groot-)ouders wordt geportretteerd. De mogelijkheden zijn legio. Buiten op locatie, in haar studio of thuis in jullie vertrouwde omgeving.

Haar foto’s zijn puur en oprecht en komen recht uit het hart. Anouk houdt van authentieke beelden, en werkt graag met meerdere technieken en lichtbronnen. Jouw stralende lach laat zij graag tot zijn recht komen!

Wanneer mag zij jou of jullie op de gevoelige plaat vastleggen?

Voor meer meer informatie, tarieven of reserveringen kun je contact met haar opnemen. klik op de roze button zo ga je naar haar site.

Op zoek naar een tof kinderfeestje? Check hier een heel handig overzicht!

Anouk Peeters Fotografie

Biesven 13
5595 DD Leende
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.

Zomervakantie tips>>