De Grote WolfTerug naar het overzicht

Dé houten speelgoed winkel van Eindhoven.
Bij De Grote Wolf vind je houten speelgoed van toen & nu. De winkel heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met betaalbaar kwaliteitsspeelgoed. Nieuwerwets, vintage, gerepareerd en handgemaakt houten speelgoed. Daarnaast bieden ze ook nieuw speelgoed uit overname aan.

Voelen, proberen en ontdekken. De Grote Wolf wil je graag helpen om naar huis te gaan met veilig speelgoed, zonder schadelijke stoffen en voor een betaalbare prijs. Ze kijken graag met je mee in welke speelfase of ontwikkeling je kindje zit. Maar bij De Grote Wolf gaan ze verder, het is namelijk niet zomaar een speelgoedwinkel waarbij je alleen maar mag kijken. Bij De Grote Wolf kan je kindje zelf voelen, proberen en ontdekken met het oerdegelijke speelgoed.

De Grote Wolf – Houten Speelgoed is onderdeel van de Hippe Woensel Westside Stores. Bezoek de houten speelgoedwinkel op Edisonstraat 15 – Eindhoven. Open op woensdag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 uur en zaterdag van 13:00 – 17:00 uur.

Voor meer (achtergrond)info kun je terecht op de website via de roze button. 

Tip: Wij hebben alle unieke adresjes zoals deze voor je verzameld in een handig overzicht! 

De Grote Wolf

Edisonstraat 15
Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen