IJssalon FirenzeTerug naar het overzicht

Ambachtelijk Italiaans ijs in vele overheerlijke smaken!
Firenze, opgericht in 1934, is de oudste ijssalon van Eindhoven. De passie voor ijs zit deze Italiaanse familie in de genen. Meerdere malen per dag bereiden zij het ijs op ambachtelijke wijze en zijn ze steeds bezig om nieuwe smaken te ontwikkelen. 

Hier staat kwaliteit voorop en daarom werkt Firenze alleen met hoogwaardige ingrediënten voor hun producten. Hazelnoten worden zelf gemalen en citroenen worden zelf geperst. Vruchtenijs smaakt zoals het bedoeld is: naar vers fruit. 

En weet je wat ook heel leuk is? Je kunt hier een echte ijskar huren. Een hele mooie, met een luifeltje en zilveren schalen. Dus ben je van plan om binnenkort je verjaardag groots aan te pakken of wil je je hele klas trakteren op een ijsje, kijk dan eens op de site voor info en prijzen. Je kunt hiervoor klikken op de roze button. 

Ben je benieuwd waar je nog meer heerlijke ijsjes kunt eten? Check dan gauw ons overzicht. Wij hebben alle ijssalons voor je verzameld. 

IJssalon Firenze

Strijpsestraat 196C
5616 GW Eindhoven
Openingstijden Maandag tot en met zaterdag: 11.30 - 21.00 uur.
Zondag: 12.00 - 21.00 uur. 
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.

Zomervakantie tips>>