SpeculaasbrokkenTerug naar het overzicht

Gluten-, lactose-, en suikervrij!
Wat heb je nodig: 
300 gram gemalen havermoutvlokken, 250 gram rijststroop, 150 gram (gesmolten) kokosolie, 2 theelepels bakpoeder, 10 theelepels koekkruiden en een snufje zout.
 
Verwarm de oven voor op 170 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Maak 2 tot 4 brokken van 1 cm. dik en leg ze op een bakplaat. Eventueel kun je ze versieren met amandelen of bijv. cranberries. 20-25 minuten bakken en klaar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de vakantie in het Evoluon

Vier de vakantie in het Evoluon

Ga op pad met een van hun reisleiders, bedenk je eigen toekomst snack, eet Next Nature pannenkoeken in hun brasserie of ga op dromenjacht met de gratis speurtochtplaten.
Er is zo veel te beleven!

Ontdek het ruimteschip