Toffe filmsTerug naar het overzicht

vrijdag 21 februari - zondag 1 maart

Natlab

Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Deze voorjaarsvakantie draaien er weer enorm leuke films in het Natlab Eindhoven. Kijk zelf maar!
Kruimeltje
De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland.

De Beroemde bereninvasie van Sicilië
Is gebaseerd op het boek van Dino Buzzati. RegisseurLorenzo Mattotti maakte van het spannende avontuur een visueel spektakel over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen.

Spike en de magische steen
Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en heeft een bijna te levendige verbeelding. Bovendien is ze niet bepaald op haar mondje gevallen. Ze houdt ervan verhalen te vertellen aan iedereen die wil luisteren...

Minuscule
Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Minuscule Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben!

Jacob
Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. Jacob! In eerste instantie heeft hij niet zoveel zin om bij familie te gaan logeren als zijn vader voor langere tijd op reis gaat.

Kijk voor nog meer info op hun site. Klik hiervoor op de roze button!

TIP: Gezellige plekjes om uiteten te gaan vind je hier!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs