Belle en het BeestTerug naar het overzicht

zaterdag 16 oktober
Tip voor herfstvakantie: Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical!
Reserveer je plek: In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest.

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man?

Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Een heerlijke en magische familiemusical van de hand van Van Hoorne Entertainment op zaterdag 23 en zondag 24 oktober!

Ook zo enthousiast geworden? Klik op de roze button voor meer info en tickets.

Parktheater

Theaterpad 1
5616 EN Eindhoven
Openingstijden Zaterdag en zondag 13:30-14:45 en van 16:00-17:15 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Een heerlijke tijd om samen leuke dingen te ondernemen en herinneringen te maken. Dat is maar goed ook, want er worden veel toffe activiteiten georganiseerd.
Lees je mee!

Naar de tips