Kerstwintercircus 2019Terug naar het overzicht

zaterdag 21 december - zondag 29 december

Parktheater

Theaterpad 1
5616 EN Eindhoven
Prijs €21,50 tot €34,50
Het is tijd voor het 49ste Internationale Kerstwintercircus in het Parktheater Eindhoven
Welkom jongens en meisjes, dames en heren! Het is tijd voor het 49ste Internationale Kerstwintercircus. De Hertog Jan Zaal ondergaat een bijzondere metamorfose tot echte circuspiste.

Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: elk jaar halen we de mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Ook dit jaar heet spreekstalmeester Arjan Smit je weer welkom en begeleidt een live-orkest de artiesten. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater!

Buiten de piste
Kom op tijd of blijf nog even hangen, want buiten de piste is er nog van alles te beleven. Gezellige kraampjes waar je lekker kunt eten, kinderen kunnen zelf de circusartiest uithangen en op de Grote Foyer kun je schaatsen. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs mogen kinderen schaatsen. Een uur voor aanvang en een uur na de voorstelling is de baan geopend. Het Parktheater heeft speciale schaatsen te leen.

Lekker eten tijdens het Kerstwintercircus
Geniet vooraf of na afloop van het circus van een lekkere lunch, een High Tea of een speciaal Kerstcircusmenu in Smaaktheater Dertien. Inclusief speciale kinderprijzen.

· Keuze uit: zaalplaatsen, tribune en pisteplaatsen (pisteplaats € 5 toeslag)
· Bekijk zaalplattegrond
· za 21 try out, zo 22 12.00 uur première
· 'Prijs kind' geldt voor kinderen t/m 12 jaar

Nog meer info vind je op de site. Klik hiervoor op de roze button.

Nog meer kerstvakantie tips vind je hier!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs