icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Leuke voorstellingenTerug naar het overzicht

vrijdag 18 oktober

Parktheater

Theaterpad 1
5616 EN Eindhoven
Deze herfstvakantie zijn er weer onwijs toffe voorstellingen in het Parktheater Eindhoven. Kom je ook?
Deze herfstvakantie is er vast wel een voorstelling waar jij graag naar toe wil in Het Parktheater Eindhoven. Of treed zelf op voor echt publiek!

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober (4+) kun je de musical Sprookjeboom zien.
De Sprookjesbosbewoners ontdekken een 'echte mens' in het Sprookjesbos....een houtakker. Iedereen is in rep en roer.....

Woensdag 16 oktober (3+) speelt Rovers. Meneer Monster is terug in het Parktheater. Met een geheel nieuwe familievoorstelling én visueel spektakelstuk
Rovers is de nieuwe familievoorstelling van Meneer Monster.

Donderdag 17 oktober (2+) kun je samen met je kind plaats nemen midden in het bos en kijke, luisteren naar SSST! Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

Zaterdag 19 oktober (6+) kun ke je laten meevoeren door de wind en droom mee met het Amerikaanse Air Play. Een internationaal circusspektakel dat de lucht die wij inademen zichtbaar maakt. Vliegende paraplus, enorme ballonnen, gigantische vliegers die boven het publiek zweven: ze leveren adembenemende en vaak grappige beelden op.

Helaas al vol! Je kunt wel voor volgend jaar je plekje reserveren.
Wil je zelf op het podium staan?
Schrijf je dan nog snel in voor de Musical4daagse. Houd jij van zingen, dansen en acteren en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kom samen met je vriendjes of ontmoet nieuwe vriendinnetjes en heb van 15 t/m 18 oktober alleen maar plezier. Vooraf inschrijven.

Plan één of meerdere tips vast in je aganda. Zodat je zeker bent van een plekje.

Meer info vind je onder de groene linkjes of klik op de roze button.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs